Spread the love – jaa resepti. Etenkin kun jo ensimmäiset sämpylät olivat niin hyviä. kun uuni on lämmin, levitä uunipellille leivinpaperi ja nosta sämpylät pellille
Ystäväni siinä sitten kätevänä emäntänä loihti uuniin muutamassa minuutissa ihanat sämpylät. ) Sämpylät olivat päältä rapeakuorisia ja sisältä ihanan pehmeitä
Ylimääräiset sämpylät voi hyvin pakastaa. Nämä pehmeät sämpylät kohotetaan leivinjauheella ja ne valmistuvat 20 minuutissa. 5 dl vehnäjauhoja (voit korvata osan jauhoista esim. 2 rkl siirappia (tai hunajaa/sokeria). 2½ dl kylmää vettä. Lämmitä uuni 200 C ja pue uunipelti leivinpaperilla. 2. Paista 200 C 12-15 minuuttia. 2 rkl siirappia. 2½ dl kylmää vettä
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. E. n. m. u. i. s. t. a. k. e. o. l. r. j. ä. p. y. ö. ,. v. h. Y. d. g. 1. 6. J. (. ). K. T. à. M. 5. -. 0. %. F. b. H. 3. V. L. '. C. P. S. I. 7. ) l. t l. d l
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. N. ä. i. t. s. m. p. y. l. ö. k. a. n. o. e. ,. u. v. r. ). P. d. j. T. h. S. (. V. 5. 1. /. 0. g. 3. 7. O. L. A. J. 8. K. d l. t l
Aamulla on niin mukavaa, kun vain saa laittaa sämpylät pellille ja päästä herkuttelemaan heti tuoreilla sämpylöillä ja saa laittaa sitten muut uuniruoat lämpimään uuniin muhimaan
2. 2. 2. 2. 2. 2. T. u. l. i. t. a. s. v. k. o. e. r. m. ä. h. p. L. j. ,. R. c. G. D. n. y. g. d. E. K. N. -. ö. (. ). A. S. 6. 1. /. 3. f. b. U. J. V. P. 0. 4. 5. I. M. O. d l. t l
Olipas helpot ja hyvät sämpylät tai pienet leivät (Kiitos Sikken ohjeesta). Kun olet valmis laittamaan sämpylät uuniin, ota taikinaa kulhosta kahdella isolla lusikalla suoraan leivinpaperilla päällystetylle pellille, huiskauta päälle jauhoja, tee ristiviilto ja paista kuumassa uunissa 230°C n
Uunituoreet sämpylät ovat aivan parasta. Rouhesämpylät. 0,5 litraa noin 42-asteista vettä. 2 rkl juoksevaa hunajaa. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes sämpylät ovat kauniin ruskeita. 0,5 litraa noin 42-asteista vettä. 2 rkl juoksevaa hunajaa
Alkuperäisessä ohjeessa on käytetty pelkkiä vehnäjauhoja, mutta minä sovelsin ohjetta ja korvasin osan jauhoista speltti-, ruis- ja hiivaleipäjauhoilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.