Hyvä ja maistuva lihaliemi, pitkään haudutusta vaativille lihoille. Valmista lihaliemi. Laita veden sekaan lihaliemikuutiot, laakerinlehdet, sinappi ja kuiva siideri
N. y. t. v. a. s. k. o. i. u. l. e. n. h. j. p. ä. m. J. d. r. ". H. ö. P. ,. L. 2. 0. (. /. R. ). V. 4. 1. S. K. ⤴. -. _. I. A. E. M. 9. g. 3. T. =. B. C. 5. 6. 8. _ l. k g. d l
Nostan hattua Juuren perustajille, Ilja Björsille ja Jarkko "Jase" Myllymäelle sekä Keittiömestari Jukka Nykäselle ja keittiöpäällikkö Antti Ahokkaalle - hyvä te
Aloitin ruisleivän leipomisen juuren valmistuksesta. Ruisleivän juuren valmistus tapoja on useita, joku tekee juuren leivän murenista toinen ruisjauhoista
O. l. e. n. a. i. p. t. ä. y. k. u. o. s. ,. m. j. ö. 1. 9. 0. -. v. h. r. N. K. d. B. g. J. A. P. V. 4. 5. (. ). c. 3. 2. *. S. L. R. H. M. E. I. f. k g. t l. d l
Yllätyin luettuani tässä äskettäin uutisen, jonka mukaan tämä kotoisa Jyväskylämme (lausutaan *Jyvääskylää*) olisi ollut talven pimeimpiä paikkoja maassamme
Täysrukiinen ruisleipä on varsin suomalainen ruoka, sitä ei kovin monessa maassa tunneta. Sillä on myös pitkä historia, Suomalaiset ovat tehneet ruisleipää rautakaudesta alkaen
Lihaliemi, joka syntyy lähes itsestään kannattaa ehdottomasti ottaa talteen. Lihaliemi. Vaikka ystäväperheemme jo aloittikin mökillä pääsiäisen aikaan grillauskauden, meillä kotigrilli kuin myös mökkigrilli ovat vielä kevätsiivousta vailla
Lihojen keittämisen lisätuotteena syntyy ihana lihaliemi, joka voittaa lihaliemikuution ja muut kaupalliset liemituotteen niin maussa kuin lisäaineettomuudessa
Olen odottanut keväästä lähtien, eli noin puoli vuotta, että pääsisin ruokailemaan Seinäjoelle avattuun uuteen Ravintola Juurella (taivutetaanko se nyt sitten Juurelle
Kiehauta puoli litraa vettä ja liota sinne yksi lihaliemikuutio. Lisää pataan lihojen kaveriksi vehnäjauhot, hunaja, lihaliemi ja pannusta sipulit sekä suolakurkut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.