Pilko sipuli ja valkosipulit pieneksi ja sekoita jauhelihankanssa. Pyttipannu on niin yksinkertainen ja melkeinpä unohdettu ruoka, ettei se heti tule mieleen kun miettii viikon ruokalistaa
sta) ja sekoita munakokkelin ainekset kulhossa hennolti keskenään puuhaarukalla. On tärkeää muistaa, että miedolla lämmöllä kypsytys ja hento pannun heiluttelu ovat avaintekijöitä onnistuneeseen mehevään munakokkeliin
Hyvin tehty munakokkeli on kermaista ja pehmeää. Munakokkelinkanssa sopii mainiosti paahdetut tomaatit, joiden ohje löytyy munakokkeliohjeen alapuolelta
Brunssien myötä tutustuin munakokkelliin sitten uudestaan, mutta kotosalla uskaltauduin tekemään sitä vasta luettuna Suolaa&hunajaa -blogin postauksen Munakokkelin salaisuudet
Homman nimi on siis se, että munakokkelia voit valmistaa nopeasti ja vaivattomasti mukissa. Kypsennys tapahtuu mikrossa, joten voit vaikkapa samalla tuusailla aamiaisleivät itsellesi ja murusellesi valmiiksi
Täydellisen munakokkelin juju piilee siinä, että vatkatut munat kypsennetään pannulla voissa hitaasti ja kerma sekä suola lisätään vasta kypsentämisen jälkeen
Kuori pikkusipulit ja ruskista ne voissa. Paista lihakuutiot erissä ja mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä paistetut lihakuutiot pataan, ripottele päälle vehnäjauhoaja sekoita kunnolla
Pastiksessa päätin, että on aika opetella täydellisen munakokkelin valmistus ja mistäs muualta sitä parasta ohjetta metsästämään kuin Julia Childin Ranskalaisen keittiön salaisuudet -opuksesta
Tämä makuyhdistelmä toimii, vaikka se onkin ehkä oudon kuuloinen, jaajatus munakokkelista pihvin kanssa ei joitain houkuttele, mutta tämä todellakin toimii
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.