K. e. r. a. n. t. l. v. p. i. ä. s. k. ö. y. j. u. o. h. M. ,. N. d. m. J. f. (. ). V. g. E. P. R. G. c. -. L. ". D. S. . 4. 1. 3. 0. /. 2. z. H. T. Ä. d l
L. ä. m. p. ö. i. t. a. r. n. y. l. h. e. k. -. 1. 8. s. N. o. v. u. ,. I. S. K. E. T. O. 2. 5. 0. g. j. ½. V. 4. H. d. P. U. D. 3. b. R. A. 6. J. t l. d l
Jos kevät on uudistumisen aikaa, niin syksy tuskin jää kakkoseksi samalla saralla. Se on vuodenaika, jolloin opistojen kurssit alkavat, ja muutenkin tekee mieli piristää itseään uusilla asioilla
Ulkona on plussaa ja sataa vettä, mutta koska kalenteri sanoo että on talvi, tehdään fondueta. Sveitsiläinen juustoherkku, tuo alppikylien takanedus-ateria, jota monot jalassa nautiskellaan pukeutuneena ihanaan koristeelliseen villapaitaan, maistuu yhtä hyvältä suomalaisessa kerrostalokeittiössä verkkarit jalassa
Juustofondue. Juustofonduenkanssa nautimme Itävaltalaista Steinschaden Grüner Veltliner 2014 joka oli hapokkaana ja raikkaana kiva pari raskaamman makuisen fonduen kanssa
Klassinen sveitsiläinen juustofondue syntyy sulatettujen juustojen ja valkoviinien yhdistelmästä, joka maustetaan Kirschillä eli kirsikkaviinalla, valkosipulilla sekä muskottipähkinällä
Tämä ukkoni bravuuri, juustofondue, on ihan parasta suureen tai pieneen juhlaan. Tämä resepti on kaukana ekologisesta tai terveellisestä, mutta talvi vaatii pientä juhlaa aina välillä
Erityisesti juustofondue tuntuu kuuluvan talvi-iltoihin takkatulen loimutessa taustalla. Kun juustofonduen kerran tekee itse, ei voi enää koskaan palata valmiisiin vaihtoehtoihin
Tämä värikäs keitto lämmittää mukavasti kylmänä talvipäivänä. Oletteko huomanneet kuinka ruuan värikkyys tai värittömyys vaikuttaa mielialaan ja ruokailuhetkeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.