Pohjaksi tein lempparini eli rahka-voitaikinan, tällä kertaa graham- ja ruisjauhoilla muokattuna. 24-30 palaa. 1/2 annosta rahka-voitaikinaa (osa vehnäjauhoista korvasin graham- ja ruisjauhoilla). 150 g emmental-juustoraastetta. 1-1. 30-35 minuuttia, kunnes piirakka on saanut hieman väriä pintaansa. 24-30 palaa
Kuopuksen 3-vuotisjuhlissa oli Kolmen juusto lohipiirakan lisäksi tarjolla myös tätä juustoista pekoni-paprikapiirakkaa. 150 g punaleima-Emmentalia raastettuna. 1 tl Provenscale-mausteseosta. 30-35 minuuttia, kunnes piirakka on päältä kauniin ruskea. 1 tl Provenscale-mausteseosta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.