300 g
fusilli-pastaavettäsuolaa100–150 g vahvaa juustoraastetta (esim. emmental tai gouda)75 g savujuustoa raastettuna tai silputtuna4–5 dl maitoasuolaasokeriarouhittua valkopippuria20 g voita tai margariiniaPinnalle:150 g pekonia2 rkl persiljaa silputtuna
Tykkään lihamurekkeesta, koska se on nopea ja helppo tehdä ja lisäksi siihen saa helposti vaihtelua lisäilemällä murekemassaan eri asioita, esimerkiksi sieniä
P. E. K. O. N. I. Ä. R. T. Y. B. L. A. S. U. J. -. –. M. a. u. s. t. m. o. i. b. r. l. e. n. f. ä. k. v. j. V. h. p. (. y. ö. z. ,. ). 1. 2. 3. 4. d. c. 5. 0. H. 6. g. C. ". /. 7. [. ] L. m i. d l. t l
Ennen tuhteja jouluruokia on mukavaa syödä hieman kevyemmin. Jääkaapista löytyi puolikas rasia herkkusieniä ja ohje löytyi taas täältä netin ihmeellisestä maailmasta (makuja-sivuilta)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.