Ihmeitten aikaa ei tosiaan ole ohi, sillä keitän tässä juuri kaalisoppaa. Yksinkertaisuudessaan hyvää ja edullista,ei mitään luksusruokaa, vaan ehtaa ja oikeaa kotiruokaa
Sain luvan kirjata ylös tämän äidin luona syömämme tosi maukkaan kaalikeiton ohjeen. Ei tässä varmaankaan mitään erikoista muihin kaalikeitto-ohjeisiin ole, mutta maistui niin hyvälle, että halusin sen tänne muistiin
E. n. m. e. i. a. u. t. k. o. r. v. s. ,. y. ä. l. ö. M. h. p. N. j. -. K. J. Y. d. D. P. A. U. H. L. I. T. O. 1. 7. 0. g. 2. 3. 6. /. 4. c. 5. R. (. ). t l. d l
Räkätautisen Syksyinen kaalisoppa (6-8 annosta)400 g paistijauhelihaa (kasvissyöjät voivat korvata tämän parilla desillä punaisia linssejä)2 sipulia1 pieni kaali2 porkkanaavoitapurkki tomaattimurskaa (300-400g)kasvislientä niin, että kaalit peittyvätpari laakerinlehteämustapippuriasuolaachilitahnaa/chiliä/cayennea niin, että röörit aukeavatpaprikajauhettakorianteria1 rkl hunajaaloraus punaviinietikkaaPilko sipuli ja paista reilussa määrässä voita
Joko tunnet mustakaalin. Tällainen ihana nippu tarttui kaupasta mukaan maanantaina. Ihanaa mustakaalia - sitä olin jo hiukan kaipaillutkin ja mahtavaa huomata, että sitä nykyään saa jonkin verran Suomestakin
Kaalisoppaa ja mustikkapullakahvit sai kaksikko palkaksi hyvästä työstä. Tänä aamuna tuli mies ja kone, joka teki Vaarin kaatamat ja karsimat lepät hakkeeksi
Toisin kävi, supermaukasta kaalisoppaa ja mikä parasta, ilman perunoita, kevyempänä versiona. Tässä on vallan mainio arkiruoka, jota voi tehdä useammaksi päiväksi
Satokauden maistuvin kaalisoppa. Syksy on herkullisten kaaliruokien aikaa. Huomasin että viimeksi olin tehnyt kaalikääryleitä itse miltei neljä vuotta sitten
Luoteis-Italian Piemonteen, Ranskaan ja Sveitsiin rajoittuva pikkuruinen Valle d'Aostan eli Aostanlaakson maakunta on jäänyt minulle valitettavan vieraaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.