Tai no, meillä tätä komboa mussuteltiin itse asiassa ihan arki-illan terveellisenä hemmotteluiltapalana, ja annos ajoi asiansa loistavasti myös tässä yhteydessä
Kun pääsin härkäpapujen makuun, en voi lopettaa niiden syömistä. Selvästi addiktoivaa. Ursula Ferrignon härkäpavuissa pehmeän punasipulin makeus, vuohenjuuston suolaisuus ja ripaus paprikajauhetta nostavat pavut ihan uuteen ulottuvuuteen
Tarjoile kyljykset sinappikastikkeen, perunoiden ja ruusukaalin kera. Paista uunissa 10-15 minuuttia. Mausta kyljykset suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla ja paista ne keskilämmöllä 3-5 minuuttia molemmin puolin
Suolaisenmakea kapris-sulttaanirusina"kastike" sitä ei ainakaan tehnyt - minulle jäi täysin mysteeriksi mitä virkaa kökkömäinen soosi annoksessa toimitti, minusta se oli täysin irrallaan kukkakaalipyreen ja kampasimpukoiden makumaailmasta ja vaikka lantrasin sitä reilusti oliiviöljyllä, koostumus oli lähempänä sosetta kuin kastiketta
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. T. ä. m. n. v. i. k. o. a. j. t. u. s. e. l. r. p. ö. y. L. h. ,. d. N. J. S. H. O. M. E. b. c. R. P. (. 1. 0. ). 5. 3. g. 7. A. V. /. I. K. 2. 4. B. 6. C. D. 8. 9. F. G. f. x. '. w. Y. U. Ä. W. Z. n l. a n. r k
Kokeilin ensimmäistä kertaa naudanlihaa paistetuissa nuudeleissa ja sehän oli tosi hyvää. Olen aina pelännyt että naudanliha jää helposti sitkeäksi, jos ei sitä osaa valmistaa oikein
-. -. -. N. ä. m. d. o. n. i. t. s. v. a. e. r. l. p. k. u. ,. y. J. g. h. j. K. U. I. S. A. P. T. E. D. O. (. 1. 2. L. ). 3. 5. 0. f. ö. 8. V. /. Y. M. R. 6. 7. %. Ä. d l. t l
Edellispäivän keitetyt potut pääsevät pieneen sivuosaan vielä seuraavankin päivän ruokapöydässä. Ei tästä mitään järisyttävää makuelämystä kehity, mutta voi ja korppujauhot kuottuttavat perunasiivut rapeapintaisiksi ja tuovat vähän makuakin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.