KAI PHAT BAI KA-PHRAO - pikapaistettua kanaa ja basilikaa
Puolialaston kokki
Puolialaston kokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g broilerin rintafileetä suikaloituna hyvin ohuiksi suikaleiksi/siivuiksi
  • 4-5 valkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 4-5 thaichiliä hienonnettuna
  • 1 rkl kalakastiketta
  • 2 rkl osterikastiketta
  • 2 kourallista thaibasilikan tai pyhän basilikan lehtiä
  • 2 rkl kasvis
  • 1/2 tl sokeria
  • 1 punainen paprika sopivina suupaloina (peukalon levyisiä suikaleita puolitettuna)
  • 1 sipuli ohuina lohkoina

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.