3rkl kasvis- tai kanafondia. 3-4 valkosipulinkynttä hienonnettuna. Pikapaista 3-4 minuuttia, tai kunnes liha on juuri ja juuri kypsää. 3-4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
-. -. -. -. -. -. -. -. T. ä. n. t. u. i. o. l. e. v. a. h. r. p. k. ,. s. m. y. O. j. L. ö. S. V. d. Ö. c. 1. 2. 3. /. 4. 8. 0. g. w. 5. f. K. P. M. t l
-. Y. l. e. n. s. ä. t. h. a. i. m. c. u. r. y. o. v. ö. ,. k. T. j. S. K. d. p. P. g. H. V. O. 2. (. ). 7. 0. 1. 3. /. 4. f. 5. 8. A. M. w. L. R. I. d l. t l
Sekoita pienessä kulhossa keskenään kala- ja osterikastike, kanaliemi ja sokeri. Kuumenna öljy vokissa ja kuullota puolet valkosipulista keski- lämmöllä vaaleanruskeaksi
400 g naudanlihaa ohuina viipaleina. 4 tl thai-basilikaa. Kuumenna 1 dl kookoskermaa ja currytahna wokissa ja keitä koko ajan sekoitellen viisi minuuttia, kunnes öljy erottuu currystä ja seos tuoksuu voimakkaasti
Panang-curry on keskithaimaalainen kuiva curryruoka. Panang-currytahnaan käytetään muun muassa sitruunaruohoa, limettiä, kafferilimetinlehtiä, korianteria ja galangalia
Meillä syödään paljon mausteista ruokaa. Varsinkin erilaiset curryruuat ovat todella hyviä ja maukkaita, lisäksi ne myös valmistuvat kohtalaisen nopeasti
Lisää cashew-pähkinät, chilit sekä kevätsipuli ja sekoita hyvin. 1-2 kuivattua pitkää chiliä. 3rkl kana- tai kasvislientä. ½-1tl sokeria. 4-5 valkosipulinkynttä hienonnettuna. Kuumenna öljy keskilämmöllä wokkipannussa ja pikapaista cashew-pähkinöitä2-3min tai kunnes ne ovat vaalean kullanruskeita. Lisää puolet kanasta ja pikapaista korkealla lämmöllä 2-4min tai kunnes kana on kypsää. Laita kanat takaisin pannulle, lisää porkkanat, sipulit sekä kastike ja pikapaista 1-2 min. 1-2 kuivattua. ½-1tl sokeria. 4-5 valkosipulinkynttä hienonnettuna
Kokeilin ensimmäistä kertaa naudanlihaa paistetuissa nuudeleissa ja sehän oli tosi hyvää. Olen aina pelännyt että naudanliha jää helposti sitkeäksi, jos ei sitä osaa valmistaa oikein
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.