Ainekset pataan ja lientä päälle –filosofia sopii minulle, joten uskon kokkaavani tästä muitakin keittoja, kuin ensimmäiseksi kokeilemani bouillabaisse
Muistelen yli kymmenen vuoden taakse, kun tein ensimmäisen kerran tiramisua kokkiharjoitteliana. Silloin oli kaksi erilaista tapaa, joilla tiramisu yleensä valmistettiin
Quesadillat ovat espanjalaisia juustolla ja muilla raaka-aineilla täytettyjä tortilloja. Heippa. Halusin tehdä isän synttäreille tarjottavaksi jotain suolaista ja nopeasti valmistuvaa
A. j. a. t. e. l. i. n. h. d. ä. o. k. m. v. s. '. ,. -. u. p. r. y. ö. S. E. P. K. f. H. 2. 5. %. g. 4. 0. I. 1. /. 3. O. V. L. T. R. M. N. Ä. ) l. d l
K. a. p. i. s. m. e. o. l. n. v. t. u. k. b. r. f. h. j. ä. ,. y. A. d. N. q. P. ö. g. T. M. ). 4. *. 1. (. 8. 2. 5. 0. c. ½. 3. H. J. L. -. V. k p. t l
Tämä viikolla tehty arkinen ruoka ei näytä kummoiselta, mutta makua tästä löytyy senkin edestä. Aika harvoin tulee yhdistettyä samaan ruokaan possunsuikaleita ja pastaa, vaikka ihan hyvinhän ne yhteen sopii
Nämä rapsakat juustoisat quesadillat sopivat mainiosti ruokaleiväksi tai iltanaposteltavaksi. Parhaimmillaan kun dippaat vaikka chilimajoneesiin tai sweetchili kastikkeeseen
Pilko avokado – jos se on kunnolla kypsää, se kyllä soseutuu hienommaksi sekoittaessa. Edelliseen ekoilu-postaukseeni viitaten voin todeta, että quesadillat nyt eivät ainakaan ole mitään erityisen terveellistä ruokaa, eivät ainakaan meillä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.