Välillä on hyvä käyttää kaapiin kerättyjä hätävarojakin, jotta ne saa tuoreutettua. Nyt oli vuorossa sei-pakettin tuoreutus pakkasesta ja kaveriksi käytin erilaiset juurespusien loput ja palat
1. Valmista täyte. Hienonna herkkusienet ja parsakaali hienoksi. Hienonna sipuli ja paista rasvassa sienten kanssa kunnes neste on haihtunut, lisää parsakaali pannuun
Pidän itse paljon kalaruoista ja yksi parhaista sellaisista on kalagratiini. Gratiinin voi tehdä pitemmän kaavan mukaan eli valmistaa itse valkkokastike ja latella kasviksia kalan päälle
1. Pommes duchesse. Kuori ja keitä perunat pehmeiksi, kaada vesi pois ja anna lopun kosteuden haihtua. Muussaa perunat, lisää munankeltuaiset ja öljy samalla vatkaten niin että massa sekoittuu hyvin
1. Duchesseperunat. Kuori ja keitä perunat pehmeiksi, kaada vesi pois ja höyrytä kosteus perunoista. Purista perunat perunanpuristimen läpi ja lisää pallovispilällä vatkaten keltuaiset ja voi kunnes seos on sekoittunut kunnolla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.