Näin valmistat kalkkunan. Jos ostat pakastekalkkunan, anna sen sulaa jääkaapissa pari vuorokautta. Ota kalkkuna huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista
Sivelekuusi kalkkunan sisäfilettä kauttaaltaan sinappiseoksella. 1 kg kalkkunan rintafileetä. Tee sinapista, silputuista yrteistä ja mausteista toinen seos
Tyhjennä kalkkunan maha. Hiero suolaa ja pippuria kalkkunan pintaan. Voit sekoittaa mausteet myös pieneen määrään kasviöljyä ja sivellä kalkkunaa seoksella
Ajattelimme pelastaa sieltä yhden parempiin suihin, ja valmistaa kalkkuna yksinkertaisesti uunissa. Tällä kerta ostin edullisen Pirkka-kalkkunan, eli luomusta ei ollut tietoakaan
Aivan ihana vaihtoehto kinkulle tai täytetylle kalkkunalle. Kalkkunan voi valmistaa erissä. Wellingtonia valmistettaessa täytyy pitää huoli siitä, että täyte ja kalkkuna eivät ole kuumia, kun laitat ne taikinakuoreen
Pyyhi fileistä enimmät kastikkeet ja grillaa välillä käännellen, kunnes kalkkuna on kypsää. (Grillaamisen helpottamiseksi voit laittaa ritilälle folion kalkkunafileiden alle)
Juhannusaattona meillä pyörikin mökin grillissä kokonainen kalkkuna. Kypsennysmenetelmä toimi sinänsä nappiin ja lintu pysyi niin mehevänä, kuin kalkkuna vain voi pysyä
Itse tykkäsin tosi paljon reippaamman makuisesta tonnikalaversioista, mutta lapsille maistui paremmin miedon makuiset kalkkuna-tzatziki-täytteiset leivät
100 g kana / kalkkuna / kala / naudanliha (max 10% rasvaa). 100 g kana / kalkkuna / kala / naudanliha (max 10% rasvaa). 100 g kana / kalkkuna / kala / naudanliha (max 10% rasvaa). 100 g kana / kalkkuna / kala / naudanliha (max 10% rasvaa)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.