Vitello tonnato, vasikanpaisti tonnikalakastikkeella on lähtöisin Luoteis-Italian Piemontesta. Matkan varrella käväisimme lounaalla Aronassa, Maggiore-järven rannalla
Etsin pitkään hyvää ja mahdollisimman autenttista reseptiä vitello tonnatolle, tälle piemontelaiselle alkuruualle keitetystä vasikan paistista joka valellaan tonnikalakastikkeella
Vitello tonnato on houkuttanut minua kokeilemaan jo usean vuoden ajan. Vitello tonnato. rucola-salaattia (sekoita 1tl oliiviöljyä ja 1/2 rkl balsamicoa kastikkeeksi tarjoilua varten)
Waldorfin salaatti eli omena-sellerisalaatti. kalkkunaa. Waldorfin salaatti on kehitetty New Yorkissa sijainneessa Waldordin hotellissa 1800-luvun puolella. Paistettu kalkkuna 8-10 henkilölle. paista kalkkunaa 170 asteisessa uunissa, kunnes lihan sisälämpötila on 70 astetta. Jos sinulla ei ole mittaria, pidä kalkkunaa uunissa noin 1 h ja 15 minuuttia. 70 astetta Jos sinulla ei ole mittaria, pidä kalkkunaa uunissa noin
Perinteisesti kiitospäivänä kalkkunan kanssa tarjotaan kastiketta, karpalohilloa, kalkkunan täytettä, maissileipää, perunamuusia, papu-pekonipaistosta ja bataattipiirasta
Ensimmäiseksi Sara la Fountainin Healthy Kitchen -kirjasta kokeiltavaksi reseptiksi valikoitui kaiken järjen mukaisesti Thanksgiving dinner -niminen ruoka
Pastaruoat ovat suosikkiruokiani enkä voi kyllästyä erilaisten pastojen makuun. Keitän pastan aina reilusti suolatussa vedessä niin että niissä itsessäänkin on jo makua
Olen valmistanut niitä aikaisemmin kasvislisukkeena käyttäessäni marinara-kastiketta munakoisoviipaleiden välissä (parmesaanimunakoiso marinara-kastikkeella)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.