Kalkkunarulla korvaa kinkun
Lauran Tähti
Lauran Tähti
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 6 annosta
  • 2 l vettä
  • 1 (noin 1 kg) kalkkunafileerulla
  • Kuorrutus
  • 3 rkl sinappia
  • 1 dl parmesaanijuustoraastetta
  • noin 6 annosta
  • 7 –9 dl kanalientä
  • 1 sipuli 2 valkosipulinkynttä 1 rkl öljyä tai pullomargariinia
  • 3 dl risottoriisiä
  • 2 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 –2 ruukkua basilikaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 tl suolaa
  • 50 g parmesaanijuustoa raastettuna
  • 1/2 tl mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.