-. -. -. -. M. a. i. n. t. s. e. m. ,. ä. o. l. u. v. k. r. j. h. g. ö. p. y. z. K. L. d. A. T. F. 6. 3. 1. 2. P. S. E. R. f. J. V. N. I. b. c. w. C. x. Y. q. '. O. W
Valmista marengit vaahdottamalla valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Paista 110 asteisessa uunissa noin puolentoista tunnin ajan, kunnes marengit tuntuvat kovilta ja ne irtoavat hyvin leivinpaperista
Fariinimarengit. Pursota marengit leivinpaperoidulle uunipellille. Heippa. Löysin mielenkiintoisen ohjeen fariinimarenkeihin ja olihan niitä pakko kokeilla
pari tippaa tulista chili-kastiketta. 1 rkl Dijon-sinappia. 2 kananmunaa rikottuna. 2 keltuaista1 rkl Dijon-sinappiasuolaapippuria3-4 dl oliiviöljyä1 rkl valkoviinietikkaa. Tässä menee noin 1-2 minuuttia. Anna munien jäähtyä 10 min ja laita päälle pekoni-majoneesi ja siirrä jääkaappiin hetkeksi ennen tarjoilua jotta majoneesi hiukan jämähtää. 1 rkl Dijon-sinappiasuolaapippuria
-. -. -. K. u. n. t. e. i. v. m. k. s. j. ä. l. ö. ,. a. y. T. o. r. h. d. M. g. p. J. (. ). V. N. A. R. E. G. I. 4. 0. 3. 2. 1. L. P. /. H. O. Ä. U. d l
AINEKSET. 250g voita. 65g tomusokeria. 150g perunajauhoja. 150g vehnäjauhoja. 1tl vaniliinisokeria. 1. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja lisää siihen tomusokeri, jatka kunnes se on kuohkeaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.