Tässä perjantain ruokamme jota nautiskelimme ranskalaisten kanssa. Aika juoksee aivan siivillä, eilen tytöt olivat isosiskonsa kanssa kaupungilla ja elokuvissa
Kuutioi kuoritut perunat sekä artisokanpohjatja paista ne erikseen voissa. Leikkaa tomaatit paksuiksi viipaleiksi, kääntele jauhoissa, suolaa ja pippuroi ja paista kuumassa öljyssä
K. o. t. i. m. a. s. e. k. p. l. n. u. r. h. d. v. E. j. ä. N. y. f. V. ,. P. -. S. b. w. c. R. U. I. L. T. Y. A. M. F. 1. 2. ö. B. (. 6. ). 4. 5. 0. g. /. 3. O. d l. t l
Lisää valutetut tai jäiset katkaravut ja höylää reilusti parmesan- juustoa päälle. Ripottele vielä salaattiin krutongejaja koristele sitruunan lohkoilla
Pilko perunat ja tomaatit. Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita huolellisesti. Mitä jauhoisempia perunoita käytät, sen enemmän ne imevät itseensä kastiketta
Joulun aikaan keittokirjakokoelmani kasvoi yhteensä kuudella kirjalla. Pari löysin kirpparilta, kolme kirja-alestaja kirjoista ihanimman sain äidiltäni joululahjaksi
V. i. k. o. n. l. p. u. -. a. t. j. h. y. v. ä. e. s. m. M. ,. J. d. r. K. E. ö. N. f. P. B. 1. g. L. 2. 0. 4. 7. T. ½. I. (. ). S. 5. A. W. k g. d l. t l
Graavi, joidenkin mielestä kraavi (ja keittokirjoissa usein tuoresuolattu, ravintolain listoilla vähäsuolattu) lohi oli ennen juuri sitä mitä nimi sanoo - gravlax eli hautalohta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.