Kanahampurilaiset ja valkosipulimajoneesi alusta asti itsetehtyinä
Ruokasurffausta
Ruokasurffausta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 7-8 kpl iso
  • 2 dl lämmintä vettä
  • 4 rkl maitoa
  • 2 tl kuivahiivaa
  • 2 rkl sokeria
  • 8 dl erikoisvehnäjauhoja ( itse käytin sämpyläjauhoja)
  • 2 tl suolaa
  • 40 g huoneenlämpöistä voita
  • 2 kananmunaa
  • Lämmitä vesi ja maitp 42 asteiseksi ja lisää sekaan hiiva ja sokeri. Anna hiivan tehdä työnsä ja jätä seisomaan noin 15 minuutiksi.
  • 3-4 murskattua / raastettua valkosipulinkynttä
  • 2 tl sitruunanmehua
  • 1 kananmuna 2 dl rypsiöljyä
  • ripaus suolaa
  • 3 kpl kanan ohutleikkeitä
  • 1 kananmuna 3 dl maissihiutaleita
  • 1 rkl öljyä
  • mausteita oman maun mukaan (minulla oli suolaa, pippuria ja espanjalaista savupaprikaa)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.