Luukku 13 - Kananmaksamousse karamellisoidulla omenallaKananmaksamousse. Tämä kananmaksa mousse on jäänyt vahvasti minun repertuaariin heti ensimmäisen kokeilun jälkeen Kodin Kuvalehti
Tukholman ravintolatarjontaa: Specerietkananmaksamoussea, jonka voisi kuvitella olevan liian raskasta ja rasvasta tartarin täyteläisyyteen. * * * Andalusian auringossa
Hella ja Huone - voiko hyvää olla liikaa? Paitsi ilmeisesti tamperelaisen fine dining-ravintolan kananmaksamoussena. For English please see here Andalusian auringossa
Ravintola Lyon ja suurenmoinen syysmenuKananmaksamousse ja kyssäkaalia. Ihan alkuun mainitsen, että kirjoitus on tehty täysin kirjoittajan omasta aloitteesta, eikä ravintolalla ole sen sisältöön muuta vaikutusta kuin nauttimamme menun sisältö ja palvelu Kulinaari
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.