4 kevätkananpoikaa. Makea madeirakastike sopii hienosti paahdetun kananpojan seuraan. Kevätkananpoikia myydään pakastettuina hyvin varustetuissa ruokakaupoissa
Yksi blogin suosituimmista resepteistä on helppoa sunnuntairuokaa kananpojasta. Siinä kananpojan paistileikkeet on marinoitu sitruunamehussa ja runsaassa oliiviöljyssä
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita lohkoperunat voidellulle pellille ja paista niitä 20 minuuttia. 2. Puhdista fileet, laita ne uunivuokaan ja mausta suolalla ja jauhetulla pippurilla
Löysin ranskalaisen Cuisine et Vins lehden siipikarjaan keskittyneestä teemanunmerosta (No 153) pariisilaisen ravintola Le Coq Ricon keittiömestari Antoine Westermanin ohjeet täydelliseen uunissa paistettuun kananpoikaan
sitruunaista kananpoikaa perunapedillä on tämän reseptin kehitelty versio. Luulin tekeväni niin ison satsin ruokaa, että siitä jäisi runsaasti evästä työviikolle
Tavallinenkin, kokonainen kana tai broileri käy, mutta minulla oli raaka-aineena ihana, perhosleikattu kananpoika, joka kypsyy leikkuutapansa vuoksi tasaisesti
150 g suikaloitua, keitettyä kananpoikaa. 1. Leikkaa sitruunaruoho muutaman sentin paloiksi ja kuullota paloja inkiväärin kanssa voinokareessa, mutta vain sen verran, etteivät ne ehdi saada väriä
Nyt tulee putkeen useampi Björck-kirjoitus eli kirjan kolmantena kokeiluna on kana. Jostain syystä Tammiston City-marketissa ei ollut kokonaisia kananpoikia, kuten ei broileriakaan saatavana, ja en lähtenyt niitä muualtakaan etsimään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.