Kotimaisia mansikoita odotellessa on tyytyminen espanjalaisiin, kypsinä ne ovat varsin maukkaita. mansikoista, vuohenjuustosta, hunajastaja basilikasta
Itse paistoin valkosipulimarinoituja Kariniemen kananpojan fileepihvejä pannulla. Muruseni mielestä grillaamisen tulee käyttää lihaa, lihaa ja lihaa ja mielellään vielä paljon lihaa
Raikas, kesäinen ja älyttömän hyvä jälkkäri. ) Pertin mansikoihin käytin limoncelloa, alkoholiton versio syntyy sitruunamehusta ja molemmat on tosi hyviä
Luulin myös, että laittaisin ruokaa kananpojan rintaleikkeistä, vaan toisin kävi. Paistileike on broilerin reisilihaa, ja siis rasvaisempaa kuin rintaleike, jota alun perin oli tarkoitus valmistaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.