Kananrintaa avokadosalsalla & feta-punakaalisalaattia – chicken breast with avocado salsa & red cabbage salad with feta
Finnlicious cooking
Finnlicious cooking
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 kanan rintafilettä
  • 1 limen mehu + kuori
  • 1 tl kuminaa
  • 1 tl kurkumaa
  • 1 tl merisuolaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 tl mustapippuria
  •  
  • Avokadosalsa
  • 1 dl tuoretta korianteria
  • 2 avokadoa 1/2 limen mehu
  • 1 tl valkoviinietikkaa
  • 1 valkosipulinkynsi Ripaus merisuolaa
  •  
  • Salaatti
  • 200-300 g punakaalta
  • 1 punasipuli 200 g fetajuustoa
  • 1/2 dl seesaminsiemeniä
  •  
  • Kastike
  • 1 rkl sinappia
  • 1 tl fariinisokeria
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl merisuolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 4 chicken breast fillets
  • 1 lime’s juice + zest
  • 1 tsp cumin powder
  • 1 tsp turmeric powder
  • 1 tsp sea salt
  • 1 tbsp olive oil
  • 1/2 tsp black pepper
  •  
  • Avocado salsa
  • 1 dl fresh coriander
  • 2 avocados
  • 1/2 lime’s juice
  • 1 tsp white wine vinegar
  • 1 garlic clove
  • Pinch of sea salt
  •  
  • Salad
  • 200-300 g red cabbage
  • 1 red onion
  • 200 g feta cheese
  • 1/2 dl sesame seeds
  •  
  • Sauce
  • 1 tbsp mustard
  • 1 tsp brown sugar
  • 2 tbsp white wine vinegar
  • 2 tbsp lemon juice
  • 2 tbsp olive oil
  • 1 tsp sea salt
  • 1/2 tsp black pepper

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.