Kantarellirisotto
Vihreässä Keittiössä
Vihreässä Keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 5 dl kantarelleja
  • pari nokaretta voita
  • 2 pienehköä kevätsipulia (ei vartta)
  • 1 valkosipulin kynsi
  • reilu loraus oliiviöljyä
  • 1,5 dl risottoriisiä (arborio)
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • tuoretta timjamia maun mukaan
  • 4-5 dl kasvislientä
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • 0,5 dl raastettua parmesania
  • 1-2 kevätsipulin vartta
  • tuoretta ruohosipulia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.