Tällä kertaa keittiön valtasi todellinen Confusion Kitchen -meininki, kun suomalais-italialainen kantarellirisotto sai seurakseen afrikkalais-aasialaiset äyriäisvartaat
Synttärin kunniaksi taas yksi vastustamattoman ihana risottoresepti. ). Lidlin pakastealtaasta ovat peräisin nämä kantarellit, mutta niitä ei sieltä enää kauan saa, joten sitten vaan metsästämään kuivattuja tai säilöttyjä sellaisia
Nyt alkaa olla viimeiset hetket keräillä talteen syksyn sienisatoa. Ainakin täältä keskisestä Suomesta löytyi vielä hurmaavia pikkuruisia suppilovahveroita joista riitti myös kuivattavaksi talven varalle
Nyt on taas se aika vuodesta, jolloin reippaista juoksulenkeistäni ei tule yhtään mitään. Harhaudun nimittäin koko ajan polulta pusikkoon sieniä poimimaan
Puhdista ja paloittele kantarellit. Hienonna sipulit. Kuumenna öljy padassa. Lisää sienet sekä sipulit ja paista niitä, kunnes sienistä on neste haihtunut ja sipulit ovat hieman pehmenneet
Olen lapsena ja nuorena ollut aika rajoittunut ruoan suhteen. Iän(. ) myötä olen kuitenkin oppinut syömään ennen kammoamiani juttuja, kuten suolakurkkuja, silliä ja mätiä (joka on nykyään suurta herkkuani
KANTARELLIRISOTTO (onnistuu myös ilman kanterelleja)Tarvitset neljänneskilon kantarelleja (jos ne eivät ole mystisesti hävinneet pakastimestasi)Yhden ison sipulinYhden valkosipulinkynnen3 dl valkoviiniä200 grammaa arborio- (tai muuta) risottoriisiä8 dl valmista kanafondia (esim
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.