Olen nimittäin vuosikausia kiistellyt pääkaupunkiseutulaisten kanssa siitä, ovatko parhaat aidosti suomalaiset leivonnaiset suklaaneliöitä vai mokkapaloja
Hyvä,sillä haluan pilata sen tyrkyttämällä suklaata jasuolakaramellia tihkuvaa fondanttia. Nautin ruoasta ja sen tekemisestä, lasku nautinnoista tulee sitten myöhemmällä iällä miehille tyypillisten sydän-ja verisuonitautien muodossa
Ja viime yönä meidän talon päällä jylläs sellanen ukonilma, että en uskaltanut painaa silmiä kiinni. Istuin alakerrassa Viskin kanssa ja toivoin, ettei salama sytytä meiän taloa palamaan
Ihan pikkasen olen ohjetta muokannut mm lisäämällä taikinaan öljyä, suurentamalla suolamäärä ja joskus myös jauhoja joutuu laittamaan hieman enemmän, riippuen millaisia kaurahiutaleita käyttää
) Kakussa on karamellia, suklaata, suklaapatukoita ja suklaamurupikkuleipiä. (Suomentajan huomautus. Suklaa oli ehkä pääteema jakaramellia hain täydentämään makua
Nyt voi ainakin täällä sanoa kesän olevan ohi, kun illat pimenee ja puissa on jo ruskaa. Kesäisille herkuille tuoreiden marjojen kera joutuu pian jättämään jäähyväiset, sillä talvisin kaupasta saatavat marjat ei vaan maistu läheskään yhtä hyvältä, saatika ole hinnaltaan edullisia, jaiks
Ja silloin se ei todellakaan synny kaupan kastikejauheista, vaan itse tekemällä. Jos voita on liian vähän, jauhoja on vaikea ruskistaa tasaisesti ja lisäksi kastikkeeseen jää helposti kokkareita
lähestyy ja munkit sekä muut vappuaiheiset syömiset maistuvat tietysti meille allergisellekin. Olen jo aiemmin postannut ohjeen italialaisesta karnevaaliajan herkusta, joka
Kesä on kyllä sellaista aikaa, että ei oikein jaksais aikaa viettää hellan äärellä. Tänään ajattelin jotain pientä töihin leipoa, mutta vältän silti sitä uunin päälle pistämistä
Ruoan valmistaminen ottaa pari päivää, useita eri vaiheita ja pitkää odotusta. ) Ohje on Tomi Björckin ja Matti Wikbergin käsialaa heidän Farang-ravintolastaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.