Blini on herkkua vaikka sitä söisi pelkästään suolakurkun, sipulin ja smetanan kanssa. Monen mielestä mäti on kuitenkin itseoikeutettu blinien seuralainen
A. n. k. a. c. o. f. i. t. ,. m. r. s. v. ä. l. ö. y. e. M. h. p. u. d. J. j. g. C. N. (. ). S. R. T. I. P. K. '. H. ’. Ä. 1. 5. 0. ½. –. -. 2. V. k g. t l
Kotimaisenkin karitsan liha löytyy pääsiäisen aikaan useimmiten pakastealtaasta, sillä Suomessa lampaat poikivat keväällä ja karitsat saavuttavat teurasikänsä yleensä syksyllä, noin puolen vuoden iässä
N. ä. m. o. n. i. t. a. k. j. ,. u. p. s. l. h. (. E. d. v. e. P. r. 0. 6. 9. €. /. g. ). J. y. T. -. A. V. ö. f. O. H. M. '. S. b. ". 1. 8. c. C. 2. L. B. 7. R. e l. m g
Tähän menee aikaa noin tunnin verran. Ennen tarjoilua leikkaa karitsa ohuehkoiksi viipaleiksi. Karitsa maistuu portviinissä marinoituna 28 arviota - 4. Portviinikaritsaa ja kolmen sipulin hampurilainen (4-6 henkilölle). 4 kpl karitsan paahtopaisteja. Tee marinadi karitsan paahtopaisteille sekoittamalla keskenään portviini, 2 tl suolaa ja 2 tl vastarouhittua mustapippuria kulhossa. Hienostunut kuharulla saa veden kielelleModerni joulumenu osa 1(3)Tartarpihvi on herkuttelijan unelmaKreikkalainen salaatti ja tsatsikiGuinness-oluessa haudutettu kaalilaatikkoKarjalanpiirakkahampurilainen 4 kpl karitsan paahtopaisteja
Confit tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, että ankankoivet on kypsennetty omassa rasvassaan. Ankankoivet ja Pinot noir on ranskalainen klassikkoyhdistelmä, jota on hankala pilata
ainakin ulkonäkönsä puolesta. Tein lusikkaleivät kummilusikalla, jonka pohjassa oli kuvio, ja vähän mietin vaikuttiko tämä vai muuten vain lusikan muoto siihen, että taikina ei kyllä ainakaan irronnut lusikasta mitenkään muuten kuin sormilla "vetämällä", jolloin lusikkaleivistä kyllä tuli enemmän nuolenkärjen kuin lusikan näköisiä
Lisää vielä 1-2 tl sulatettua voita ja vaivaa vielä vähän aikaa nyrkillä painellen. Lisää vielä 1-2 tl sulatettua voita ja vaivaa vielä vähän aikaa nyrkillä painellen
Tilanne (kuulemma) vaatii kakkua. Vaihdan työpaikan sisällä työpaikkaa. Lähdin uhkarohkeasti edellisenä iltana kikkailemaan tutulla kuivakakkureseptillä ja tuloksena oli Dark Geisha-suklaakakku
Täällä laahaa blogipostaukset nyt reaaliaikaa jäljessä. Olen onnistunut kirjoittamaan sellaiseen tahtiin, ettei siitä ole tullut suorituspaineita, vaan olen postannut silloin, kun sille on oikeasti irronnut hetki aikaa
V. a. i. k. o. l. e. n. s. ,. j. m. t. y. ö. p. ä. v. u. r. h. d. T. g. K. -. Y. O. I. c. A. 4. 0. b. f. 1. 2. H. L. 3. P. S. (. /. w. 8. ). M. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.