Leikkaa lämmin- ja kylmäsavulohi pieniksi paloiksi. 300-350 g kylmäsavulohta. 1-2 nippua tilliä. 1-1½ dl vispikermaa vaahdotettuna. 50-100 g kylmäsavulohta. Jos haluat sileän kakun, tuorejuustoa tarvitaan noin 400-500 grammaa. Niin joo, blogi täyttää tänään 4-vuotta. 300-350 g kylmäsavulohta. 1-2 nippua tilliä. 1-1½ dl vispikermaa. 50-100 g kylmäsavulohta
Beluga-linssissä on jotakin suunnattoman ylellistä. Pääsin keväällä viettämään ihanan ylellisen illan yksityiskodissa Astra Wines'in ja Blogiringin kampanjan myötä tutustuen luxemburgilaisen Bernard-Massardin ja chileläisen Domaine Bousquet´n viinitalojen viineihin
-. -. -. -. -. -. P. o. r. k. a. n. u. h. e. ,. j. l. ö. y. t. ä. v. s. i. K. p. d. m. J. S. N. 3. 0. %. E. I. D. V. T. M. R. 2. c. f. (. ). 7. 5. g. 1. /. L. H. Y. 4. d l. t l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. N. ä. m. o. n. i. t. a. k. j. ,. u. p. s. l. h. (. E. d. v. e. P. r. 0. 6. 9. €. /. g. ). J. y. T. A. V. ö. f. O. H. M. '. S. b. ". 1. 8. c. C. 2. L. B. 7. R. e l. m g
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. . P. i. h. l. a. j. n. m. r. o. e. k. u. /. R. w. b. y. A. p. C. s. c. V. v. d. ä. ö. g. t. E. ,. T. K. G. O. N. I. '. f. F. L. 2. 0. 5. M. S. (. 4. ). 1. 3. D. 6. ". Y. J. x. W. z. H. q. B. d l. t l
Pizzan valmistaminen alusta loppuun vie aikaa, mutta useita vaiheita voi tehdä etukäteen. Olen pitkään haaveillut ”gourmet-pizzan” valmistamisesta, jossa kaikki tehdään pitkän kaavan mukaan taikinajuuresta ja tomaattikastikkeesta lähtien
CHÉVRE-PEKONI-KANAPITSA. Viime viikolla teimme pitkästä aikaa pitsaa ja ihmettelen vain miten edellisestä kerrasta olikin päässyt vierähtämään niin pitkä aika
Kesäruokaa-kirjasta löytyi mielenkiintoinen possuohje, jota oli pakko kokeilla. Ainoastaan juustovalintani oli hieman virheellinen, sillä Kippari-viipaleet eivät sulaneetkaan ruoan pinnalle odotetulla tavalla
Omena-kanelihillo. Nosta kattila liedeltä ja soseuta omenat tasaiseksi esimerkiksi sauvasekoittimella. Omenahillo on yksi suosikkejani kakkujen ja kääretorttujen täytteenä, kaurapuuron päällä, pannarin kanssa
-. -. -. -. M. e. i. l. ä. o. n. u. t. y. ö. v. k. ,. a. s. p. m. j. h. (. ). P. K. d. E. r. J. g. T. R. S. F. V. b. I. 4. 2. 1. /. 0. A. L. H. d l. g r
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.