Karitsan kyljekset oli haettava kaupasta. Siirrä kyljykset uunipellille ja sudi niiden pintaan sinappia ja kuorruta jokainen kahdelle ruokalusikallisella leipäseosta
O. l. i. n. e. o. m. a. h. k. u. t. C. y. d. 2. 0. r. 5. j. H. s. D. p. ä. M. A. v. ,. c. f. J. P. -. L. U. N. I. V. E. K. S. T. 1. ö. (. ). Y. b. g. 3. 8. R. B. i l
Viikkoa aiemmin tulimme testanneeksi kyllä superherkulliset marokkolaiset karitsanpotkat, mutta nyt pääsiäisenä tutustuimme ensimmäistä kertaa karitsan kareiden valmistamiseen Helsingin sanomien reseptillä
Ota kyljykset huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Nosta kyljykset takaisin pannuun ja hauduttele miedolla lämmöllä ainakin vartti tai kunnes sipulit on pehmenneet ja luu alkaa irrota lihasta
Karitsan paahtopaisti on aivan tolkuttoman hyvää ja mureaa lihaa. Reilu nippu tuoretta timjamia, valkosipulia ja sitruunamehua ovat taivaallinen yhdistelmä karitsan paahtopaistien maustamiseen
K. a. r. i. t. s. n. k. e. o. h. l. p. u. ,. j. v. m. ä. y. E. g. T. ö. M. -. G. (. d. ). N. P. 1. /. 3. A. J. V. R. I. S. 6. 7. 0. 8. 2. 5. 4. Ä. O. L. f. b. c. t l
N. y. t. p. ä. s. i. e. n. a. l. k. r. o. j. h. ,. m. u. K. v. ö. -. f. T. d. O. 4. 5. J. g. 1. A. R. I. S. P. H. (. 2. ). /. b. c. 3. L. U. D. E. M. 0. 6. V. Ä. 8. 7. Y. t l
Karitsan sisäfile ja peruna-fenkolipaistos. Karitsan sisäfilee kypsyy pannulla niin nopeasti, että sitä ei kannata alkaa paistamaan kovin paljon aikaisemmin kuin vuoka on valmista
Grillatut karitsan ribsit ja dippi. Hän kehui nuoren karitsan. karitsan kylkipaloja ribsi muodossa. Lopputulos ei ollut hullumpi, luulenpa karitsanlihan päätyvän tästä edespäin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.