Kuusenkerkkäsiirappi on todellista villiruokaa jalostettuna. Kuusenkerkkä on herkullista villiruokaa. Hieman pihkainen hieno maku ja esimerkiksi kuusenkerkkäsiirappi on kokeilemisen arvoinen herkku
- Tämä ohje napattu Doron kakuista, mutta samanlaisia ja hieman muunneltuja on netti pullollaan. Kuusenkerkkäsiirappi (4-5 dl). 4-5 dl sokeria. Keitä kerkkiä vedessä 2-3 tuntia. ) 4-5 dl. 4-5 dl sokeria
sopii loistavaksi lisäksi aamiaisjogurttiin, -rahkaan tai jopa aamuteehen. (Jos nestettä jää enemmän, lisää vastaavasti sokeria enemmän - samassa suhteessa 1 kg/1,5 litraa kohti
Jos sinulla on mahdollisuus päästä käsiksi kuusenkerkkiin, niin nyt on oikea aika kerätä niitä. Kuusenkerkät ovat vaalanvihreitä kuusen oksien päähän syntyviä vuosikasvaimia
noin 1l mansikoita1 1/4dl sokeria1dl vettä3rkl Limoncelloa (alkoholittomaan versioon sitruunamehua)8-10 basilikanlehteä Keitä vettä ja sokeria kattilassa, kunnes sokeri sulaa. ) 1l mansikoita. 8-10 basilikanlehteä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.