Y. k. s. i. p. a. r. t. ä. u. h. e. l. n. o. v. ,. y. j. O. m. b. d. M. I. (. -. ). ö. S. N. c. L. 2. 5. 0. 9. f. 6. R. 3. 1. A. T. w. G. g. H. z. +. K. E. J. P. d l. m i
M. i. e. t. k. ö. m. ä. v. a. r. u. s. h. o. n. O. p. j. N. y. l. ,. d. K. b. g. -. G. c. q. P. H. 4. …. 1. 5. 0. f. 3. w. 2. L. S. /. (. ). V. T. J. k g. d l. t l
Karamelli-nyhtöpossu on helppo valmistaa, niin HYVÄÄ ja suhteellisen edullistakin. Karamelli-nyhtöpossu sopii syötäväksi sellaisenaan, riisin kaverina, tortilloihin, hampparin väliin, pizzan täytteeksi, voileipiin, piirakkaan ja lista jatkuu
Lihakeitto on arkiruokaa. Siinä on vain yksi ongelma. Valmistaminen kestää niin kauan, että lihakeittoa ei ihan tavallisena maanantaina töiden jälkeen yksinkertaisesti ehdi valmistaa
Nyhtöpossua on tehty viimeisen vuoden aikana ahkerasti vaikka millä reseptillä. Minunkin blogista löytyy nyhtöpossun lisäksi nyhtökanaa ja nyhtölammasta
Nyhtöpossua voi laittaa oikeastaan melkein mihin vain ja tässä on kastikekin valmiina. Isänpäiväksi voi tehdä vaikka nyhtöpossulla täytettyjä hampurilaisia
Keitto on herkullista nyhtöpossun kaverina tai keitettyjen broilerin rintafilesiivujen kera. Tarjoa keitto nyhtöpossusuikaleiden tai revityn, keitetyn broilerinlihan kanssa
N. y. h. t. ö. p. o. s. u. 4. a. n. 1. ,. 2. k. g. r. l. e. i. M. ½. d. R. S. J. K. m. T. j. V. B. Q. (. I. ä. ). O. Y. H. v. f. 0. 5. -. 6. A. L. c. w. /. 4 2. k g. t l
J. e. ,. n. y. t. u. l. i. h. v. ä. ö. p. o. s. a. I. r. j. k. C. m. d. T. (. ). b. g. N. O. c. S. P. x. -. M. H. f. E. 2. 4. ½. 1. A. z. L. 5. 0. 6. K. R. a l
Eilen meillä muhi uunissa pitkästä aikaa pulled pork eli kotoisammin nyhtöpossu. Nyhtöpossun maustoin savuaromilla sekä paahteisilla mausteilla, kuten savupaprikajauheella sekä paahdetulla chilijauheella
Ihastuin tässä keväällä nyhtöpossun eli pulled porkin makuun testattuani sitä ravintolassa. Viime postauksesta on aivan luvattoman kauan, joten nyt tarvitaankin tavallista herkullisempaa reseptiä herättelemään lukijakuntaa
Nyhtöpossun eli Pulled Pork'n ohjeita löytyy lähes yhtä paljon kuin on tekijöitä ellei enemmänkin. Selasin siis aika kauan eri bloggaajien nyhtöpossu-ohjeita ja lopulta käytin oman reseptini apuna À la Gourmande- blogin nyhtöpossu-ohjetta
hampurilainen/burger liha/meat mausteinen/spicy nyhtöpossu/pulled pork. Ihastuin tässä keväällä nyhtöpossun eli pulled porkin makuun testattuani sitä ravintolassa
P. i. t. k. ä. s. a. o. l. j. v. r. e. h. d. p. u. -. m. H. n. b. q. c. O. ö. y. N. g. ,. V. T. w. '. E. K. ). S. C. 1. 6. B. 2. 0. 7. 5. 3. L. R. (. M. A. I. 4. k g. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.