Ota kattila pois liedeltä, lisää bulgur, sekoita ja anna hautua kannen alla n. Kuori ja kuutioi bataatti, lisää ne vuokaan ja kaada loraus oliiviöljyä päälle
Nuiji lehtipihvit vähän ohuemmiksi lihanuijalla vaikka tuorekelmun tai voi-/leivinpaperin välissä. Kuumenna (valurauta-)pannussa tilkka öljyä ja nokare voita
Me söimme lehtipihvitpersikka-paprikalisukkeella paistettujen puikulaperunoiden ja salaatin kera. Kuumenna pannu kuumaksi, lisää rasvat pannulle ja kun voi on ruskistunut laita lehtipihvi kerrallaan paistumaan pannulle
Ainakin Maija Silvennoisen keittokirjassa pihvit ovat olleet köyhän miehen lehtipihvin nimellä, ja möivätpä ABC-asematkin naudan lehtipihvejä jossain vaiheessa jauhelihasta tehtynä poskettomaan hintaan
Jostain tuli mieleen, että possustakin voi tehdä lehtipihvejä ja niinpä meillä herkuteltiin perjantain kunniaksi paprikaisella maustevoilla kruunatuilla pihveillä
Tajusin sitten kysyä toiveruokia perheeltä ja miehen toive oli lehtipihvi. Suuritöisintä pihveissä on nuijiminen, mutta se kannattaa tehdä huolella, jotta pihvit ovat tasapaksujaja riittävän ohuita
Asettele lehtipihvit uunivuokaan ja mausta ne suolalla ja pippurilla (suolaa saa laittaa reilusti, muuten se häviää mozzarellan alle), levitä pihvien päälle kesäkurpitsasiivut, niiden päälle mozzarellasiivut (joita voi repiä ja lätistellä tarpeen mukaan) ja ripottele päällimmäiseksi aurinkokuivatut tomaattisiivut ja basilika
suolaa,mustapippuria,valkopippuria,valkosipulijauhetta. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista kypsäksi ja kaada lopuksi pannuun hieman kermaa ja saat kastikkeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.