Katuruokaa messuilla – ja kotona
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 isoa sipulia kuutioina
  • 3-4 porkkanaa kuutioina
  • 6-8 perunaa kuutioina
  • 1 pieni kurpitsaa
  • 2 rkl voita
  • 1 l vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • ½ tuore chili hienonnettuna
  • 100 g pehmeää vuohenjuustoa
  • 1-2 dl kermaa
  • 500 g lohifilee
  • 1 rkl suolaa
  • 1 rkl tilliä
  • 1 rkl ruohosipulia
  • ½ dl punasipulia
  • 1 dl tuoretta kurkkua
  • ½ limen raastettua kuorta
  • 1 rkl limemehua
  • 200 g tuorejuustoa
  • 50 g ranskankermaa
  • 7½ dl vettä
  • 50 g hiivaa
  • 2 rkl suolaa
  • 2 rkl sokeria
  • 1 rkl kuivattua oreganoa
  • 15 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 200 asteessa noin
  • 30 minuuttia Leikkaa jäähtyneenä paloihin
  • 1 dl ketsuppia
  • ½ dl sitruunamehua
  • 200 g fariinisokeria
  • ½ dl punaviinietikkaa
  • 2 dl siirappia
  • 3 dl vettä
  • 4 tl suolaa
  • 2 tl chilijauhetta
  • 4 tl savupaprikajauhetta
  • 3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 1 dl valkoviinietikkaa
  • tai valkoista balsamicoa
  • 1 dl öljyä
  • ¾ dl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 6 annosta
  • 2½ dl maitoa
  • 2½ dl kuohukermaa
  • ½ dl sokeria
  • 70 g valkosuklaata
  • 1 limen mehu ja kuori raastettuna

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.