2. Kun
juuri kuplii tarpeeksi lisää leipätaikinaan loput jauhot. Jauhoja kannattaa lisätä pikkuhiljaa, sekoittamiseen kannattaa käyttää aluksi joko puuhaarukkaa tai monitoimikonetta. Suosittelen kuitenkin vaivaamaan taikinan loppuun käsin. Lisää voi vaivaamisen loppuvaiheessa.
Ystäväni siinä sitten kätevänä emäntänä loihti uuniin muutamassa minuutissa ihanat sämpylät. ) Sämpylät olivat päältä rapeakuorisia ja sisältä ihanan pehmeitä
E. n. m. u. i. s. t. a. k. e. o. l. r. j. ä. p. y. ö. ,. v. h. Y. d. 2. g. 1. 6. J. (. ). K. T. à. M. 5. -. 0. %. F. b. H. 3. V. L. '. C. P. S. I. 7. ) l. t l. d l
Aamulla on niin mukavaa, kun vain saa laittaa sämpylät pellille ja päästä herkuttelemaan heti tuoreilla sämpylöillä ja saa laittaa sitten muut uuniruoat lämpimään uuniin muhimaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.