Pitkän ja ihanan kesän jälkeen on alkanut taas se arki. Haudutuspata (esim. crockpot) on uudehko kodinkone Suomessa, mutta mielestäni todella käytännöllinen kiireiseen perheeseen
R. i. s. t. a. k. u. l. y. n. e. h. d. o. m. j. r. ,. ä. ö. v. V. p. -. L. ½. 1. /. P. 3. 2. w. K. A. S. T. (. z. ). J. N. g. f. 8. 0. I. M. O. 7. 5. 6. E. d l. t l
K. u. t. e. n. a. i. m. k. r. o. ,. l. s. p. D. c. d. j. v. ä. E. -. y. M. h. ö. T. P. V. 8. 0. g. O. S. L. 1. 2. 5. 4. f. A. 3. (. F. C. ). H. z. 7. R. d l
Siivilöi liemi ja tarkista, että sitä on noin 4 desiä. Lisää tarvittaessa punaviiniä tai lihalientä. Sekoita jauhot pieneen viini- tai vesitilkkaan ja kaada seos liemeen koko ajan sekoittaen
Kasvissyöjän "hienostunut ja elegantti tofuruoka". Nautitaan hienossa seurassa alku ja jälkiruoan kera kiillotetuin aterimin kauniisti taitellun servetin kanssa
1. Kuori ja leikkaa punasipulit reiluiksi kuutioiksi. Kuumenna kattilassa tilkka öljyä ja kuullota muutama minuutti sipuleita ja murskattua valkosipulinkynttä
1. Perkaa paprika ja leikkaa suikaleiksi. Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja kuori pikkusipulit. Ryöppää sipulit kevyesti suolatussa vedessä ja ota ne valumaan
Lampaanfilee maistuu peruna-juuressoseen, seesamipinaatin ja punaviinikastikkeen kanssa. Ota lampaanfileet huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista
Kyläilin hyvän ystäväni luona ja sain (vaadin saada) kerrankin valmistaa hänelle illallisen. Jokin aika sitten hankittu vakumointilaite on jo lyhyessä käytössä osoittautunut todelliseksi kulinarismin riemuvoitoksi
Ihan kauhea kuva, salama sai kastikkeesta jotenkin hopeista. Koitan nyt viimeinkin saada näitä joulureseptejä tänne näpyteltyä, että ovat ittelläkin tallessa tulevia vuosia varten
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.