Lähdetään siitä liikkeelle, että jokaisen itseään kunnioittavan lihansyöjän ja wannabe-barbarin tulisi edes kerran elämässä syödä kunnon T-luupihvi (T-Bone) Pihvi siis saa nimensä siitä T-kirjaimen muotoisesta luusta jonka toisella puolella on ulkofileetä ja toisella puolella sisäfileetä
Olen tehnyt tikka masalaa ohjeen mukaan muutamaan otteeseen, arkeen se on hiukan monivaiheinen, vaikka parin kerran jälkeen aika sujuvasti valmistuukin
T. ä. m. o. n. v. i. e. p. s. t. a. u. P. l. k. h. d. g. ö. ,. r. y. A. j. M. R. /. -. (. =. ). E. “. ”. V. '. K. H. 3. 7. 5. ½. 1. 4. 2. L. c. C. 0. 9. J. S. O. d l. r k. p r. c m. t l
M. u. n. t. ä. y. i. s. e. h. d. o. m. a. k. l. p. j. K. ,. v. r. V. f. S. I. J. ö. E. P. N. -. (. ). 4. 5. 3. 1. 0. g. 2. 7. c. F. R. Y. Ä. T. A. L. H. d l. t l
O. n. y. h. t. ä. k. u. i. j. o. a. s. v. J. r. e. l. p. S. d. m. P. A. -. ö. M. w. g. T. N. Y. ,. E. R. H. D. U. I. L. 2. 3. c. K. 5. (. 0. ). G. 1. è. V. 4. d l
Olipa kerran kiireinen bloggaaja joka välillä ei ehdi postata vaikka kuinka haluaisi. Osallistumaan pääset kommentoimalla miten tämä "Olipa kerran kiireinen bloggaaja"-satu teidän mielestänne jatkuu
Photo by Kristiina Hemminki. On hyviä työpaikkoja ja hyviä työnantajia. On työpaikkoja,. joissa alaisia otetaan mukaan vaikuttamaan, ja niitä huomioidaan, kannustetaan
Photo by Kristiina Hemminki. On hyviä työpaikkoja ja hyviä työnantajia. On työpaikkoja,. joissa alaisia otetaan mukaan vaikuttamaan, ja niitä huomioidaan, kannustetaan
Olipa kerran kiireinen bloggaaja joka välillä ei ehdi postata vaikka kuinka haluaisi. Osallistumaan pääset kommentoimalla miten tämä "Olipa kerran kiireinen bloggaaja"-satu teidän mielestänne jatkuu
Alkaa olla aika tasan viikko siitä, kun vaihdoin ruokailutottumukseni. Tiedän, kuinka tästä on puhuttu jo milloin missäkin yhteydessä vaikka kuinka paljon, mutta siis aivan oikeasti voi paino tippua tekemättä juuri mitään sen eteen
Arkiruualla perunamuusipäivänä sitä muusia yleensä jää tähteeksi. Minusta ehdottomasti paras tähteeksi jääneen pottumuusin käyttötapa on tehdä siitä aamupalalle rieskoja
Olipas hienoa löytää uusi, helppo ja jopa edullinen alkuruokasuosikki tai tapaspöydän sankari. Pääsiäissunnuntain menun aloitti, heti dukkahin jälkeen, gratinoidut vihersimpukat, joita on pitänyt tekemäni jo pitkään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.