Joka vuosi näihin aikoihin isäni alkaa tuomaan meille Ahvenanmaalla pyydystämiään kaloja. Läpi koko kesän meille tuodaan valmiiksi fileroituna ahvenia, siikaa ja toisinaan myös haukea
Jääkaapissani on jo muutaman päivän ajan kököttänyt vajaa purkillinen maustamatonta jogurttia, jota ei ole vilkaistukaan tzatzikin valmistamisen jälkeen
VIIKON RUOKAHERKKU Tämä resepti pitää heti jakaa. Meillä oli viime viikonloppuna pöydässä ahvenfileitä kurpitsa-spelttipuuron ja lämpimien mummon hölskytyskurkkujen kera
Muuten ajattelen realistisesti, että olisihan siinä siivoaminen ja hoitaminen ja kuinka paljon näin keskellä kaupunkia tulisi parvekkeella istuttuakaan, mutta keväällä iskee aina parvekekateus
Tämä ihana alkukesän ensimmäinen herkku on valmista poimittavaksi ja se herkkuhan on raparperi. ) Niin helppo ja nopea tehdä, en vaan tiedä olenko koskaan aikaisemmin tätä tehnyt
Taannoisessa synttäripostauksessa vilahti kuva neljävuotissynttäreillä tarjolla olleesta juustokakusta, ja kun ohjetta kyseltiin, ajattelin päivittää sen tänne blogiinkin
Kesäkelit ovat vihdoinkin rantautuneet Suomeen ja samoin minä taas blogin parin. Tuntuu hyvältä, kun vihdoinkin näin seitsemän kuukauden jälkeen on taas inspiraatiota ja innostusta kirjoittamiseen
T. a. s. o. l. i. k. t. ä. n. h. v. e. f. ,. p. m. u. F. j. r. A. y. g. Y. R. I. G. N. O. U. K. L. 1. 0. z. -. 5. d. 2. 3. P. J. ö. V. S. /. 4. a l. k g. d l
Sain Minerva kustannukselta käsiini ruotsalaisen ruokatoimittaja Mia Gahnen upeasti kuvitetun Parhaat kesäsalaatit -kirjan, jossa on toinen toistaan herkullisempia ruokaisia salaattireseptejä kesän tuoreista raaka-aineista
Se oli vain nopea katsaus sarjasta, enkä välttämättä haluakaan nähdä enempää. Vaikka välillä se suomalainen kouluruoka maistuikin puulle, ei meillä sentään tarjoilla pelkkää pizzaa, ranuja, nugetteja tai muita valmiseineksiä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.