Arki-iltani kuluva töissä ja kun sieltää kotiin tulen, haluan aivan välttämättä vielä istua ruokapöytään ja nauttia hyvän, oikean, illallisen, en pelkkää voileipää
Tässä tulee taas tällainen kesäinen resepti, joka ei näin kylmillä ilmoilla ehkä ihan yksistään tarjottavaksi riitä, mutta kivan kevyeksi ja raikkaan makuiseksi primo piattoksi eli alkuruuaksi se sopii mielestäni syksylläkin
-. -. -. T. ä. s. p. v. i. e. l. y. k. a. t. u. n. m. o. M. c. d. j. r. ,. h. z. g. I. ". ö. K. A. (. 6. ). 1. 5. 0. b. 2. f. P. L. 7. H. R. N. 8. /. 4. d l. g "
vesimelonin siementen jäljittelyn. Liekö aika vähän kullannutkin muistoja, sillä toki Italiassa sisämaan kesä on tukalan kuuma - ilma seisoo paikallaan, raikkaasta merituulesta ei ole tietoakaan ja monesti toki tuli haaveiltua vähän viileämmisä ilmoista tai ennen kaikkea rannikolle pääsystä
Tortellini con ripieno di verdure -Kasvis-tortellinit ja kuinka käyttää pastakonetta. Sunnuntai-iltapäivänä on ihana vaan olla kotona ja laittaa ruokaa yhdessä
-. -. -. -. -. -. -. I. t. a. l. i. s. j. v. r. n. k. M. o. ,. ". p. e. m. ö. d. ä. u. y. g. h. ). N. E. b. O. R. Z. c. (. A. 2. 1. 5. 3. 4. 6. 0. 7. H. V. P. L. /. J. T. S. 8. °. C. m l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. J. u. h. a. n. k. s. e. t. i. m. l. j. o. p. y. ö. r. ä. ,. v. P. d. b. T. ". ). E. A. N. V. 1. 2. M. (. g. 4. 0. /. L. K. S. °. C. 5. c. t l. d l
Olipa ollut ikävä - tämä on yksi niistä ruokajutuista, joita eniten Italiasta kaipaa. Puhdista kaali. Lopulta päädyin tekemään kermaisen pastakastikkeen mascarponesta, jonka maustoin sitruunanmehulla ja -kuorella
Tortellini con ripieno di verdure -Kasvis-tortellinit ja kuinka käyttää pastakonetta. Sunnuntai-iltapäivänä on ihana vaan olla kotona ja laittaa ruokaa yhdessä
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. K. e. r. a. n. y. l. ä. t. i. k. u. s. o. b. g. A. j. v. c. p. I. m. h. ,. H. d. O. E. T. L. M. S. ”. 9. V. 2. 0. /. 3. C. ’. 7. 5. (. ). ö. *. Ü. ü. R. ô. P
Tämä ruoka on sen verran helppo, että sen valmistaa nopeasti ihan arki-iltanakin. Yhdistämällä siis ne kaikki samaan reseptiin, lopputuloksen on pakko olla hyvää
Kasvissyöjänä käytän ruuanlaitossa usein ja mielelläni raaka-aineena erilaisia palkokasveja, ja italialaisessa keittiössä onkin niiden suhteen reseptejä, joista ammentaa ideoita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.