Perinteinen raparperikiisseli on kerran pari vuodessa pakko tehdä. Raparperikiisseli. Laitan mausteeksi hiukan inkivääriä sekä kanelia ja kaveriksi vatkaan yleensä kermavaahtoa
Yksi asia, jota kaipaan suomalaiseen ruokakulttuuriin, ovat täytteitä notkuvat lohi- ja rapuleivät. Ruotsissa alkeellisimmankin huoltoaseman vitriinissä on rapuja ja majoneesia pursuilevia leipiä
Kun some on alkoi olla täynnä kuvia kukkuroillaan olevista marjasangoista ja aamupalapöydässä Hesarikin vielä painosti, minunkin oli pakko lähteä poimimaan mustikoita
Olen varma, että monet osaavat tehdä raparperikiisseliä. Muistelen, että oma äitinikin kaatoi raparperikiisselinlaakeaan astiaan, kun teimme kiisseliä (kerran kesässä) Erkkilässä
Lomaillessa iski näköjään tekemisen puute ja päätin sitten tehdä raparperikiisseliä. Sokerin korvasin SLY19 kierroksen porkkanana saadulla karppisokerilla
Mansikoita, viinirypäleitä, raparperikiisseliä, graavilohta ja leipää. Kesän lomapäivänä teki mieli paistaa vohveleita ja nauttia pitkästä aamusta vähän brunssi tyyliin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.