Kesäkurpitsa-munakoisolasagne ja paprikapesto
Ruokailmiö
Ruokailmiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 dl valmista tomaattikastiketta
  • 2 dl raastettua Parmesan-juustoa
  • 2 palloa (a 125 g) mozzarellaa
  • 2 oksaa tuoretta basilikaa
  • 50 g voita
  • 3/4 dl vehnäjauhoja
  • 8 dl maitoa
  • suolaa
  • 2 punaista paprikaa
  • 1 rkl parmesaanijuustoa
  • 1 rkl pinjansiemeniä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • ja mustapippuria
  • 1 tl suolaa ja anna nesteiden valua hetki. Kuivaa viipaleet talouspaperilla ja paista viipaleita pienissä erissä paistinpannulla.
  • 2. Valmista bechamel
  • 5. Valmista pesto loppuun

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.