Kalenterin mukaan kesän viimeisen päivän kunniaksi julkaisen reseptin, joka on on ollut tämän kesän paras reseptilöytöni, ja jota on viime aikoina tullut tehtyä aika ahkerasti
Idea tähän pastaan lähti kun surffailin bussissa kotimatkalla Bloglovinin blogilistallani ja törmäsin White Trash Disease-blogin uusimpaan postaukseen uunitomaateista
N. i. n. I. h. a. ä. v. t. m. o. s. j. e. l. k. y. d. u. S. ,. r. ö. f. O. g. E. L. p. T. (. 2. ). 4. -. 5. 1. b. P. 0. A. J. M. Ä. 3. ". 9. c. K. 6. 7. 8. /. B. t l
Tarjoa pastan, parmesanjuuston ja tuoreen basilikan kera. purkkitomaatit ovat kirpeitä – kirpeyttä voi taittaa laittamalla hieman enemmän tummaa sokeria ja/tai lisäämällä puoli tl ruokasoodaa
Lukijanani muistat varmaan että olen erittäin addiktoitunut pasta carbonaran ystävä. Jumalaista herkkua on tullut syötyä niin Lontoossa, Saksassa, Saksassa Kölnissä, Espanjassaja moneen kertaan, Kanadassa ja niin monessa muussa paikassa täällä kotimaassa kuin ulkomaillakin
Ota vuoka pois uunista ja sekoita kanojen joukkoon raaka pastaja kaada päälle kastike. Kippaa raa`at fileesuikaleet uunivuokaan, lorauta päälle rypsiöljyä, siirappia tai hunajaa, currya, mustapippuria ja sekoita hyvin keskenään
Jälleen keskiviikko - ja tänään luvassa pitkästä aikaa taas pastareseptiä. --) Kiireinen kokki voi oikoa ja käyttää valmiita lihapullia mutta suosittelen ehdottomasti valmistamaan lihapullat itse alusta asti
En tosin toeutettanut alkuperäisen ohjeen mukaan, yritelmänä aina on, että kuohukermaa ei olisi joka ruuassa ja vaikka se varmasti hyvää olisikin, niin oli tämä kyllä näinkin vallan mainiota
että ne raskaimmatkin annokset tehdään tuoreista raaka-aineista ja einekset. onneksi ole muita ruokarajoitteita kuin henkisiä, ja yritämme yleensä kotona tasapainoilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.