Kaada kattilaan tai paistinpannulle 1/4dl oliiviöljyä, lisää joukkoon valkosipuli, kaprikset, chorizo-suikaleet ja oliivit. 100 g chorizo-makkaraa, suikaleiksi leikattuna
Parasta juuri nyt. paahdettu feta. 5. 6. 2017. Published 5. ♥Tykkää. Tällä hetkellä parasta on kesä ja grillaaminen, vaikka grillaussäät ovat kyllä vähän hakusessa
Kana-kasvispata. (Tässä kohtaa lisäsin mukaan omin luvin Fond du Chef -kasvisliemikuution). 500-700 g kanaa (käytin maustamattomia broilerisuikaleita). Anna hautua 1 - 1,5 tuntia riippuen kuinka pieniä kasviskuutioita jaksoit pilkkoa. 500-700 g kanaa (käytin maustamattomia broilerisuikaleita)
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Pane herneet lävikköön ja kaada keitetty pasta niiden päälle. 2. Suikaloi pekoni ja laita kylmään paistinpannuun
KESÄPASTA. Kesän ihanin herkku on mansikat. Ei, kun vadelmat. Eiku karviaiset. Mustikat. No oma suosikkini lapsuudesta lähtien on selkeä, vastaukseni olisi tuoreet herneet
Ihana resepti löytyi Glorian ruoka & viini -lehdestä (5/2018), josta sitä hieman muokkasin. Täydellinen kesäpasta (2-3. 2-3 valkosipulinkynttä. Paahda kasviksia 200-asteisessa uunissa n. 2-3 valkosipulinkynttä n
Sama kermavalmiste sopii mainiosti sitruunaisen kesäiseen savulohi-kaprispastaan. Helppo kesäpasta4 annosta400 g pastaaKastike250 g kylmä- tai lämminsavustettua lohta1-2 prk Crème Bonjour Cuisine Fraiche Tilli & Sitruuna3 rkl kapriksia1 dl tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna4 rkl parmesaaniaKeitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä
1. Suikaloi paprika ja sipuli. Jaa kukkakaali pieniksi kimpuiksi. 2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, keitä kukkakaali reilussa, suolatussa vedessä
Nyt lupaan olla itselleni armollisempi ja laskea hieman rimaa omien vaatimuksieni suhteen Ainiin ja muistin just, että oon unohtanut jakaa teille myös sen mun juhannuskakun - raakakakun ilman pähkinää ja avokadoa - reseptin
Designtorihan järkätään kolmesti vuodessa - keväällä, syksyllä ja juuri ennen joulula. Paikalla on lisäksi Maru Second Hand jonne saa käydä lahjoittamassa ylimääräiset vaatteet - tästä kuulette varmasti lisää
Minikokki nukkui vauhdikkaan ulkoiluaamupäivän jälkeen pitkiä unia, minä istuin ruokapöydän ääressä lukemassa uusinta Glorian ruoka & viini-lehteä ja syömässä lounasta
Olen itse jatkanut hyväksi havaitsemaani tapaa syödä lounaalla kevyemmin ja pääasiassa kasvisruokaa (poislukien torstait, jolloin Ruoholahdessa on The Alexanders-ruokarekka joka on yksi parhaista asioista työhönpaluussa) ja illalla syömme perheen kanssa yhteisen aterian ja jotain ehkä tukevampaa
Kaupallinen yhteistyö K-Ruoan kanssa. (Tai siis tiärän, tiärän), että viiren raaka-aineen viherpippuri uunilohi on oikeasti VIIDEN raaka-aineen uunilohi (no jos ei lasketa suolaa ja pippuria), mutta halusin vaan teidän huomion
Heippa vaan kaikille monen päivän postaustauon jälkeen. Olin oikeasti kuvannut videon, mutta se ei valitettavasti suostunut latautumaan YouTubeen joidenkin äänivikojen takia
Pyryharakka-kangas Ainola. Ja sen kyllä tunnen vieläkin niska-hartiaseudussani. Se tietää toki nyt viikonloppuna melkoisen pyykkivuoren viikkaamista kaappeihin ynnä muita sellaisia ei-niin-kivoja-hommia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.