T. o. u. k. n. l. p. a. s. i. t. ä. y. e. j. h. 8. 0. g. P. d. r. K. m. ö. v. O. ,. 3. x. 4. c. S. V. A. b. E. I. 5. R. H. L. 6. 1. -. U. N. M. (. ). 2. J. /. d l. t l
Kahden suklaan täytekakku. aihealueelle "Kakku, Leipominen, Täytekakku". Kahden suklaan kakku on päällystetty tummalla suklaavaahdolla, sisälle kätkeytyy paksu kerros valkosuklaista appelsiiniaromista moussea, jota on ruusukkeina myös kakun pinnalla
Lisää sekaan kondensoitu maito ja tuorejuusto. Aurinkoista äitienpäivää. Tämä kakku ei enää äitienpäivän kahvipöytään ehdi mutta tuleviin valmistujaisiin ja lakkiaisiin kylläkin
Täytekakut. Tietoja minusta. Pauliina. Kolmekymppisen äidin (poika-06 ja tyttö-08) kakkuja ja muuta kivaa. Keittiö on ollut lähellä sydäntäni jo lapsena
Kevään paras parsaresepti. paahdetut parsat parmankinkulla. 21. 4. 2017. Published 21. ♥1. Nyt jaan teille perjantain ja tulevan viikonlopun kunniaksi kevään parhaan parsareseptin
Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä McVitie'sin kanssa. Ja mikä ihana kamppis tämä onkaan, kevättä rinnassa pääsin ideoimaan ihania juhlaherkkuja Mc Vitie's Digestive kekseistä
Aina kesän lähestyessä minulla iskee sitruunahimo ja sitä on tungettava joka paikkaan. Sitruuna onkin todella monipuolinen raaka-aine jota voi käyttää niin moneen ruokaan, puhumattakaan leivonnaisista
O. t. a. k. o. p. i. m. u. n. j. s. e. L. l. N. y. ä. r. ,. C. h. c. v. g. d. I. K. ö. M. z. J. H. G. A. (. E. S. T. ). q. P. ". R. 2. 1. /. b. V. f. B. w. -. '. x. 4. 5. 0. 3. W. F. 8. 6. Y. f L. d l. t l
Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä itse raakasuklaata. Kaikki ainekset löytyivät valmiiksi kaapista. Jotenkin mulla on raakasuklaastakin ollut sellainen ajatus, että sitä olisi hankalaa ja vaikeaa tehdä
T. e. i. n. s. k. r. a. t. ä. l. o. v. p. u. d. j. h. L. m. ,. P. K. b. ö. y. M. A. O. 4. -. 5. g. 3. 2. 1. /. c. á. 0. (. V. ). C. x. S. f. B. t l. d l
Pääsiäisen lähestyessä luoksemme asetin essuni eteeni ja tartuin kippoihin. Lähtö etelä- Suomeen lomalle kutkutti mielessä hyvältä, vaikka keittiössä oleminen tuottikin ristiriitaisia tuntemuksia
Kevät on ihanaa parsa-aikaa. Voisin syödä parsaa, vaikka missä muodossa – keitettynä, haudutettuna, grillattuna, uunissa – tai sitten laitettuna ruokaan kuten risottoon
Täytekakuista löytyy tuttu mansikka-mascarponetäyte. Vähän myöhempää tekoa on tytön kaverin mumman synttäreille tehdyt gluteenittomant mansikka-vaniljatäytekakut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.