Keväinen siikakurniekka
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • 5  dl vettä
  • 25  g hiivaa
  • 3  rkl rypsi- tai oliiviöljyä
  • 2  tl suolaa
  • 1  dl kauraleseitä
  • 1  l vehnäjauhoja
  •  
  • voiteluun
  • 1 muna
  •  
  • pinnalle
  • 1  rkl seesaminsiemeniä
  •  
  • täyte
  • 2 keskikokoista siikaa (1,5–2 kg kalaa)
  • 400  g pinaattia tai villivihanneksia kuten nuoria nokkosia, vuohenputkea tai horsmanversoja
  • 2 kevätsipulia varsineen
  • 1  tl basilikaa
  • 1  tl oreganoa
  • 1,5  tl suolaa
  • yhden sitruunan mehu
  • 0,5  tl mustapippuria
  • 4  rkl voita nokareina

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.