Kevätrullia kannattaa käännellä koko ajan paistamisen aikana, koska niiden kääntäminen paiston puolivälissä ei ole kovinkaan helppoa (ainakin meillä rullat olisivat tahtoneet kellua vain yhdellä kyljellä
Saimme kukin haasteeseen osallistuja maisteltavaksi Vino Nostrumin toimittaman pullollisen eri (kuohu)viiniä, ja haasteena oli kehittää kuplajuoman kaveriksi sopivaa vappupurtavaa
Lisäksi brunssipöydästä löytyi croissantteja (Pirkan pakasteet ovat ykkösiä), vihanneksia, hedelmiä, marjoja, amerikkalaisia pannukakkuja, juustoja ja leikkeleitä
(. (. (. (. (. (. (. V. i. e. t. n. a. m. l. s. r. p. k. d. o. u. v. ä. y. h. j. ,. ö. T. S. L. A. 1. 0. ). ~. 2. g. 5. c. b. M. P. K. N. R. -. H. I. &. J. f. ". " l. d l. t l
(. (. (. (. (. (. K. e. v. ä. t. k. r. y. l. a. i. n. ,. j. s. o. h. d. p. u. S. ö. T. w. 2. 0. M. m. 6. 7. /. c. ). 1. b. f. 3. 4. L. 5. H. -. A. O. ". P. V. J. g. d l. t l
Aloita kääriminen vasta kun taikina on sulanut kunnolla (helpoittaa irroittamista ja käärimistä)Jos taikina on vähän keskeltä "jäykkä" aloita levyjen irroittaminen yhdeltä puolelta ja kun irroittaminen alkaa käydä haastavammaksi käännä paketti ympäri ja jatka
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.