Graavattu lohi kuuluu ehdottomasti kesään, se on myös suuri osa joulua ja olen maustanut graavilohta monella eri mausteella, parhaimmat ovat kuitenkin mustan seljankukilla graavattu ja korianterilla graavattu lohi tämän kolmannen, kuusenkerkillä graavatun lohen lisäksi
Vietnamilaiset kevätrullat ovat täydellinen eväs piknikille tai kesäpöydän antimiksi. Kikkoman järjesti Blogiringin bloggaajille kesäreseptikilpailun yhdessä Radio Aallon kanssa, ja olen kisassa mukana raikkailla kevätrullilla soijadippikastikkeen kera
Rakastan gratiinejaja sieniä, joten tämä oli kyllä mun makuun paras gratiini, jota olen syönyt. Muille tämä ei kelvannut, sillä perheen miehet inhoavat kukka- ja parsakaalia, tyttö puolestaan ei tykkää valkokastikkeesta
Tarjoa niiden kanssa kalakastikepohjaista dippikastiketta ja makeaa chilikastiketta. Vietnamilaiset kevätrullat sopivat joko alkupalaksi tai kevyeksi lounaaksi
Ne ovat japanilaisiapaksuja nuudeleita, jotka sopivat todella hyvin moniin ruokiin. Sienien ja paistetun tofun kanssa ne pääsevät loistavasti oikeuksiinsa
Kuori ja viipaloi sipuli ja porkkana. Pese sitruuna huolella ja leikkaa viipaleiksi. Sekoita soija, viini, viinietikka, timjami, laakerinlehdet, muskotti, sipuli, porkkana ja sitruuna marinadiksi
Kokeilin tänä keväänä ja kesänä ensimmäistä kertaa kunnolla villiyrttien ja -kasvisten käyttöä. Maitohorsman valmistaminen parsan tapaan onnistui niin hyvin, että päätin kokeilla myös kuusenkerkkää javoikukannuppuja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.