-. -. -. Y. h. d. e. n. v. u. a. k. ä. t. i. s. m. o. p. r. l. g. j. T. y. ö. ,. V. K. R. f. N. E. G. W. c. z. M. P. 6. 8. 1. (. ). 2. 5. L. 0. O. S. A. 7. b. J. c m
Käytin tähän aina kanan koipi-reisiä jotka mielestäni ovat kanan parhain ja maukkain kohta, ja paloittelin jokaisen koiven kolmeen osaan samalla tavalla kuten selitän reseptissäni Coq au vin
Tähän perunamunakkaaseen on hyvä käyttää ne edellispäivän ylijääneet perunat eli kunnon hävikistä herkuksi ruoka, tähän käy niin monet eri raaka-aineet eli saa moneen suuhun sopivaksi
175 g raastettua cheddar- tai parmesanjuustoa. paista 190 asteessa 30-40 minuuttia tai kunnes tortilla on kauniin ruskea ja keskeltä hyytynyt. 30-40 minuuttia tai kunnes tortilla on kauniin ruskea ja keskeltä hyytynyt
) Nyt eksyttiin taas sinne Aasiaan, vaikka pitäisi mennä ihan toista suuntaa kohti -> Espanjaa. Ainakin lohi-tomaatti-pinaatti- ja feta-tomaatti-pinaattiversiosta
Leikkaa espanjalainen perunamunakas paloiksi ja tarjoa lämpimänä tai huoneenlämpöisenä. Lämmitä öljyä paistinpannulla, kypsennä perunoita ja sipulisilppua kannen alla kunnes perunat pehmenevät
Ilman kananmunia moni resepti olisi mahdoton tehdä, sillä hyytyessään se sitoo raaka-aineita. Usein espanjalainen munakas tehdään paistinpannuun, mutta sen voi tehdä uunissakin
Ohje on peräisin Alkon Etiketti-klubin kuukausikirjeestä. Cerdo borracho -possupata,. Martta-niminen sivupersoonani oli säilönyt pakastimeen itsetehtyjä lihaliemikuutoita, joten käytin niitä
Vihdoin minäkin törmäsin kaupassa valion uutuus voihin, joka maustettu valkosipulilla. Tänään pääsi sitten meillä kokeiluun espanjalaisessa munakkaassa
Lihaisampaan versioon väliin voi sujauttaa myös laadukasta Iberico-kinkkua. Espanjalainen munakas, eli tortilla española on kuin espanjalaisten oma pizza, johon voi upottaa melkeinpä mitä tahansa jääkaapista tai tähteeksi jäänyttä
Jos taas ei, teen munakkaan raa-asta perunasta. Kerron tässä molemmat reseptit-. Jos valmistat munakkaan raa-asta perunasta, kuori ensin perunat ja pilko perunat hyvin pieniksi kuutioiksi
Tämä parsasalaatti on erittäin herkullista ja todella nopea valmistaa. Aineosia muokkaamalla tästä salaatista saa yksinkertaisen lounassalaatin tai ravintolatasoisen juhlavan alkuruoan
Ilman kananmunia moni resepti olisi mahdoton tehdä, sillä hyytyessään se sitoo raaka-aineita. Usein espanjalainen munakas tehdään paistinpannuun, mutta sen voi tehdä uunissakin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.