P. a. t. r. u. o. k. ,. e. s. i. m. ä. b. g. n. d. p. y. l. v. A. (. 4. ). ~. 6. 0. 3. 1. h. j. 2. -. 5. L. c. ö. K. z. H. R. S. J. T. V. ". " g. t l. d l
n ohjeilla jatketaan taas. Resepti on saman nimisestä kirjasta. Kiva löytää ja tehdä uusia juttuja. Täytyy kokeilla uudelleen ja laittaa samalla reilummin mausteita, esim
Täytetyt leivät ovat herkkua ja kun paahtoleivän leikkaa kolmioksi on se vieläkin maukkaampaa. Kikherneistä jakasvipohjaisesta ranskankermasta syntyy herkullinen täyte kolmioleipiin, joka muistuttaa hieman tonnikalatäytettä
Paista pekoni rapeaksi ja ruskista lihanpalat pekonin rasvassa. Laita ruskistetut pekonit ja lammas palat pataan, lisää suolaa, pippuria, pari laakerinlehteä ja päälle lihalientä (sekä soijaa)
Ruskista lihakuutiot, pilkottu sipuli ja porkkananpalat pannulla öljyssä. Kuullota tomaattipyreetä kevyesti lihojen seassa ja kaada päälle demi-glase ja punaviini
Pyhän aikana katselin muutaman ruokaohjelmavideon,ja yksi niistä oli Ottolenghin Mediterranean Island Feast-ohjelman Kreeta-jakso,jonka voi nähdä YouTubessa täällä
Nauti maukas lammaspata riisin ja hyvän salaatin kera, meillä syötiin tätä salaattia. Yhtenä kauniina päivänä sitten ostin lammaspaistin ja kirjoittelin ystäväni reseptin muistiin
Näiden pohjalta lähti uuniin punaviinissä haudutettu lammaspata. Pakastinta pitää saada tyhjäksi tulevan poron tieltä ja sieltähän löytyikin vielä viime syksyn lampaan lihoja
S. u. m. a. k. i. o. n. y. l. e. s. t. L. ä. h. -. d. ö. r. p. ,. j. M. z. '. (. ). I. v. J. /. Z. E. K. b. g. T. H. V. R. G. c. –. O. 3. 1. 4. 0. 2. ’. P. C. A. w. f. D. B. x. …. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.