Ä. i. t. n. l. a. p. s. u. d. e. k. o. m. ". r. h. P. ä. v. j. ,. K. ö. R. y. -. M. O. J. Y. N. V. f. A. H. G. C. T. I. L. b. S. E. U. 1. 9. 0. g. 3. /. 2. _. 5. 8. 4. d l
Liota siivottujajänispaloja etikkavedessä yön yli. Valuta lihapalat ja siirrä uunivuokaan. Hiero lihaan mausteseosta, jossa on hienonnettua neilikkaa, tummaa sokeria ja korianterinsiemeniä tai rouhittua maustepippuria
Nimimerkki SRJK jakoi asemies-jutun kommenttikentässä hyödyksemme Jaakko Nuutilan reseptin. Yllätyin lopputulokseen, jäniksen ja sherryn maut sopivat yhteen erittäin hyvin
Hei Pyöveli-pupu, tää piirakka on omistettu sulle ♥ Jänis Ruskeakorva lähettää terkkuja. Kuuluuko teilläkin rahka olennaisesti pääsiäisajan leipomuksiin
Padassa käytettävä liha mitä ilmeisemmin vaihtelee paikan tai saaren mukaan, se voi olla naudanlihaa, jänistä tai lammasta, mutta Kefalonian stifadot oli lähes joka tavernassa tehty vasikasta
Karhuherra löysi Ruokalasta tämän ohjeen jänisragulleja rosmariini-pappardellepastalle. Lopputulos kuitenkin palkitsee kärsivällisen kokkaajan moninkertaisesti
Timjamia. Isänpäivänä tein miehelleni hänen itse ampumaa jänistä. Laita valurautapadan pohjalle (tai pannulle) silavaa ja nokare voita, paista jänikseen rusehtava pinta ja tämän jälkeen hiero pintaan silavaa, mustapippuria, suolaa jatimjamia
Kaada jänispadan joukkoon fondi ja viini. Ripottele lihapaloille vähän suolaa ja pippuria. Ruskista paloiteltu jänis valurautapadassa tai paistinpannulla voissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.