Kokeile kypsyyttä tikulla, kakku on kypsää kun tikku pysyy siistinä eikä siihen jää taikinaa. Mehevä kardemummakakku on gluteeniton ja kerrankin myös koristeltu
J. u. h. a. n. k. s. e. p. i. t. ä. d. r. ,. l. o. m. v. j. U. y. O. V. ö. b. g. ). I. T. D. -. S. Y. 3. 0. K. 1. 2. P. 8. 7. 5. 4. (. M. L. c. H. R. g ,
Pistä kakun keskiosaan puisella pitkällä grillitikulla, jos tikku on puhdas, kakku on kypsä. Paista uunin alimmalla tasolla ylä/alalämmöllä 180 asteessa 50-55 minuuttia, kunnes kakku irtoaa vuoan reunoista ja kakkua tikulla pistettäessä tikku jää puhtaaksi
Joka vedon jälkeen putsataan tikku. Putsaa joka vedon välissä tikku, jotta kuviosta tulee siisti. Pikeerillä koristellut keksit säilyvät ilmatiiviisti huoneenlämmössä säilytettynä noin 2 viikkoa, joten ne voi tehdä hyvissä ajoin valmiiksi
puisia jätskitikkuja. Päällä on maalarinteippiä johon tein varovasti puukolla viillot tikkuja varten. Jos tikku irtoaa sen voi "liimata" sulalla saippualla takaisin
Jos tikku on puhdas, kakku on kypsä. Moi. Tämä 7 minuutin kahvikakku on noussut varsin suosituksi nyt, vaikka ohje taitaa olla kymmeniä vuosia vanha (lisätiedot ovat tervetulleita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.