Työpaikkaruokalassa on aina silloin tällöin tarjolla tonnikalakiusausta, ja olen tykästynyt siihen. En ollut vain koskaan aiemmin tehnyt itse, mutta nyt sitten tein
Eläköön pikaruoka. Ei tarttisi valittaa, mutta maatessa keittiön lattialla kärsien elämää suuremmasta päänsärystä, ei kokkailu ollut ensimmäisenä mielessä
1/2 l vettä1 kasvisliemikuutio2 dl kipparin ruokakermaa1/2 pkt koskenlaskija paprikaa50 g valkosinihomejuustoa 2 iso valkkosipulin kynttäjuustojen kannikkoitaKiehauta vesi ja kasviskuutio
Viimeisin arkiruoan pelastus oli tämä meksikolainen kasviskeitto. Sopivan tulinen ja tuhti. Bongasin reseptin Kauppalehti Optiosta, jossa reseptitestiosuudessa Mikko Takala testailee eri keittokirjojen ohjeita
Bongasin vähän aikaa sitten Pinterestistä bataatti-halloumivartaat ja otin reseptin heti talteen. Viikonloppuna niitä sitten grillasin ja rakastuin saman tien
Kun en tiedä, mitä haluaisin syödä, valmistan todella usein kasviscurrya. Kun näen keittokirjassa kukkakaalireseptin, testaan sen useimmiten ensimmäisenä
Jos edellinen postaus liputti yksinkertaisen ohjeen puolesta, samassa kastissa mennään tässäkin. Mikä maistuukaan paremmalta kuin töiden jälkeen lasillinen kuohu- tai valkoviiniä ja toast skagen
. Alun perin teki mieli tomaattikeittoa, mutta kun jääkaapista löytyi paprikoita, valinta oli selvä. Nostin paprikan pääosaan, mutta jätin tilaa myös tomaatille
Pääsiäinen häämöttää jo horisontissa eikä päivien suunnitelmista ja ruoista ole vielä mitään tietoa. Ensipuraisu pääsiäiseen otettiin kuitenkin viikonloppuna kokkaamalla alkuruoaksi hernepihvejä savulohella K-Ruoka -lehdestä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.